tiistai 29. tammikuuta 2013

second week started well

Hi!

Viikko alkanut aika yllättävän hyvin. Tiistai päivän aloitukseen kuului muun muassa kylppärin pesu. Käytiin ostamassa kunnon swipe myrkkyaine, juuriharja ja kumihanskat. Niillä mennään. Aine kävi jonkin verran henkeen mutta luulen että puhdasta tuli :D Herkimmille tiedoksi että tuossa alla on sitten kuvat kylppäristä before and after. :p Taisi olla suitematetkin kiitollisia :)
Laura, rakas kämppikseni suomessa, siivouspäiväni oli poikkeuksellisesti tiistai, mutta olit hyvin mielessäni kun jynssäsin kaakeleita. Ajattelin mielessäni jo meidän maanantaisia siivous(juoru)hetkiä <3


Ennen miun teho jynssäämistä


Teho jynssäyksen jälkeen! Huomatkaa noiden saumojen väri ero!




So, my fitness room test was failed, now i have to go to the course. Sitähän miä vähän odotinkin. :D Nyt odotellaan että päästäisiin siis kuntosali kurssille jotta voidaan mennä kuntosalille. Great! 

Fitness testin tulokset tuli ikävästi juuri ennen ensimmäisen tunnin alkua, ja kun luin sen olo oli "ou nou! voi ei!" Mutta saiskohan JAMKilta ylinmääräisen op:n kun on käynyt kuntosalikurssin?!


Now I have been to the school also! In Thuesday was our first time in school! It´s great and easy! Maybe i´m just trying to convince myself. :D No eikun, olihan se jännää, ja vaatii tuplasti enemmän keskittymistä kuin suomessa. Arvaatte varmaan miksi. hih. Mutta arvatkaahan mitä! Normaalisti kun jännitän ihan pientäkin asiaa todella paljon, niin ensimmäinen koulupäivä ei jännittänyt läheskään niin paljon jos vaikka vertaa ekaa päivää JAMKissa! Wohoo! Lähinnä oli sellainen panic että jos se opettaja ottaa miut silmätikuksi, kysyy jotain mitä en ymmärrä niin mitäs sitten?! Joo, tiedän vastauksen jo itsekin, hymyilen vain nätisti :) Kaikesta selviää. Kurssin nimi oli management & organizations. Opettaja vaikutti  ihan mukavalle ja puhuikin todella selvää englantia, it´s good for me ;) Katsotaan mitä tästä vielä tulee.

Sain vihdoin sunnuntaina muuten puhua skypessä tärkeimmän (joo joo, elkäähän nyt te muut siellä yhtää tyypin kanssa, nimittäin RECON! <3 olipa aika hauska nähdä sitä noin. Vihelsin ja kutsuin sitä niin kyllä se sitten sieltä kömpi haistelemaan puhelinta. Oli aika yksipuolista tuo juttelu ;) Olihan tuo aika ihmeissään että mistä se ääni oikein kuuluu. Täällä oon nähnyt jo mielestäni kolme kääpiösnautseria. Yksi niistä oli valkea, olisin halunnut ottaa kuvan mutta se viuhahti niin nopeasti ohi. Oli muuten trimmattu hong kongilaiseen tyyliin, ja voin kertoa että itse suosin suomalaista edelleen :D Eilen tuli kaksi MH tai PS kääpiösnautseria vastaan, niillä oli typistetty korvat ja häntä, eikä sillä omistajalla näyttänyt olevan tietoa kuinka niitä trimmaillaan. Kai ne oli snautsereita, ainankin ne käveli samallatavalla :p Ens kerran pysähdyn ja otan kuvan. Lupaan!

Siinä taas hiukan kuulumisia, Tällä kertaa tulikin kaksi peräkkäistä melko tiheästi, mutta parempi kirjoittaa silloin kun kerkeää.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti