keskiviikko 16. tammikuuta 2013

on the other side of the world

No niin! Nyt se on tehty, vihdoin. Onhan siitä ollutkin puhetta jo monta kertaa! Kohta lähdetään maailman toiselle puolen!
Toivon että kirjoituskieli vaihtuu pikkuhiljaa Englanniksi mutta suokoon minulle nyt alkuun kirjoitella omalla kielellä.

Tämä blogin kirjoittaminen voi olla mukava keino pitää teitä ajantasalla tapahtumista. Koska elämä muuttuu viikonpäästä ja tulee paljon uutta, tänne on helppo kertoa niistä kerralla ja niin että kaikki pääsee nauttimaan minun kirjoituksista! :D Opettelemista tässä vielä on, mutta harjoittelemalla ammattilaiseksi.

Sunnuntaina olisi sitten noustava lentokoneeseen. Hui! Viime hetken ostoksia, muun muassa apteekissa käynti on vielä edessä, niitä rasvoja kun pitää olla mukana :p . Pakatakin pitäisi, mutta voi kun ymmärtäisi mitä sinne pitää ottaa mukaan! 

Lauantaina miulla oli läksiäiset, kiitos siitä kaikille ihanille jotka pääsivät mukaan. <3 Nyt on sitten kossua, suklaata, salmiakkia, desipyyhkeitä ja Halko olut mukaan maailmalle. 

Nyt vihdoin alkuviikosta oon saanut nukuttua kunnon yöunia, viikko sitten ei meinannut tulla nukkumisesta mitään kun jännittää tuo lähtö. Onneksi miun mukaan lähtee Sanna, joka pitää miut järjissään tästä jännityksestä huolimatta. Tsempataan toisiamme!


Vielä viisuminen liimaaminen passiin, matkalaukku täyteen, Hong Kongin dollarit taksuun ja eikun menoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti