torstai 2. toukokuuta 2013

pikakatsaus singaporeen, indonesiaan, Kiireinen arki ja arvovieraat :)

Heippa kaikki, tästä on kulunut liian kauan kun olen tänne viimeeksi postaillut mitään. Syy siihen on se viime viikkoinen Singaporen ja Indonesian reissu ja sen jälkeiset koulutehtävät. Reissu oli aivan mahtava. Singapore oli upea kaupunki, siisti avara ja muutenkin aivan mieletön. Suosittelen jokaiselle ehdottomasti sitä kaupunkia jos tänne päin haluu matkustaa. Jos nyt saisin valita uudestaan, menisin vaihtoon singaporeen, tosin jos olisin siellä, saattaisin ajatella haluavani Hong Kongiin. Onko suomalainen koskaan tyytyväinen :D ?

Singaporessa nähtiin upea valoshow satamassa Marina Bayn alueella, metrot oli todella helpot liikkua. Kuvia tuli otettua paljon. Käytiin Singapore zoo:ssa myös, siellä oli leijonia, norsuja, kirahveja, tiikereita, seeproja, timon ja pumba ja vaikka mitä.

Pahoittelen tämän blogin poikkeavuutta että en lisää nyt kuvia lainkaan. Syy siihen on se että reissun jälkeen odotti paljon koulutehäviä ja sain arvokkaita vieraita tänne Hong Kongiin tiistaina joten olen toiminut turistioppaana. Lisäilen kuvia kun kerkeän ja sitä paitsi, 19 päivän päästä olenkin jo suomessa takaisin joten voin näyttää niitä sitten! Alkuviikon olen palannut takaisin hallseille 11 jälkeen väsyneenä kokopäivän kävelyistä joten ainoa suunta on ollut tämä sänky. ps. huomenna taidan yöpyä taas hotellilla arvovieraiden kanssa, ne sängyt kun on niiiiiiiiiiiin pehmeät ;)

Käytiin Singaporessa myös sentosa saarella, sinne mentiin Cable Carilla eli kondolihissillä. Matka kesti sinne 10 minuuttia sillä hissillä. Saarella oli hiekkarantoja, ja perhospuisto. Siellä menikin sitten koko päivä.

Sunnuntaina matka jatkua Bintanin saarelle indonesiaan. Sinne pääsi kätevästi Singaporesta lautalla, joka kesti puolisen tuntia. Sinne piti olla viisumit ja ne sai suoraan rajalta Bintanin päästä. Loma menikin siellä sitten mukavasti, se koostui lähinnä altailla makoilemisesta ja meressä uimisesta.

Laitan kuvia tulemaan toisena päivänä, mutta jos tästä olisi ensihätään kuulumisia?

Tulin ruskettuneena takaisin Hong Kongiin ;)

Sitten sain 30.4 Ne arvovieraat Hong Kongiin, Äiti ja Anniina saapui Finnairin lennolla. Menin lentokentälle vastaan ja se tunne oli aivan mieletön kun näin ne pitkästä aikaa, ne riemun kiljaukset ja itkut siellä muistan aina! Sain myös ruisleipää, Kiitos mummo! <3 VOITA JA JUUSTOA JA SUKLAATA! how cool is that? Kyllä oli muuten HYVÄÄ! <3<3<3<3

Äiti ja Anniina yöpyy Regal Kowloonissa aivan tässä hallsien lähellä, kävelymatkaa on noin 15min. Vietettiin myös täällä Hong Kongissa vappua, me itse tehtiin vappu hatut, ja vaikken ylioppilas olekaan, tänä vuonna pidin feikki ylppäri lakkia päässä ;)

Kiitos jyväskylän kummeille synttärikortista, perille tuli <3 ja iloinen yllätys!

Seuraavana päivänä käytiin temple streetillä kiertämässä iltatoria ja satamassa käyty ihmettelemässä Avenua of starsia.

Tänään käytiin the peakilla, mun toinen kerta siellä, ja on se kumma kun ei opi, että kyllä siellä korkealla huipulla on vaan viileä. Mahtava päivä jälleen :)) ja mahtavaa seuraa!!!!!

Huomenna tarkoitus on matkata monkey mountainille, siellä on paljon vapaita apinoita ja kävelymatkaa vuorta pitkin on parisen tuntia.

Tänä vuonna vietän synttäreitä käytännössä kahdesti. Ensin vanhenen Hong Kongin aikaa pian ja uudestaan 5 h päästä suomen aikaa. Ja käytännössä tänä vuonna synttärit kestää 29 h !! :)))
Huomenna illalla on siis luvassa jotain?! En tarkalleen tiedä vielä että mitä mutta sen näkee huomenna. Oon saanu täältä niin paljon huippukivoja ystäviä <3

Vielä pahoittelut tästä blogin laiminlyönnistä, toivottavasti tästä saitte ensiapua ja täällä on siis kaikki hyvin!

see you soon! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti