sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hyvää Äitienpäivää kaikille Äideille!

Tänään on siis äitienpäivä. Luin facebookissa kavereiden postauksia äitienpäivä onnitteluista, ja kyllä tuli ikävä omaa äitiä ja mummoja! <3 Eli siis oikein mahtavaa äitienpäivää kaikille äideille! 

"Ilman äitejä, meillä ei olisi ihmistä, joka pyyteettömästi meitä rakastaa, juuri sellaisina kuin me ollaan. Äidit ei tuomitse, äiti huolehtii myös niistä aikuisista lapsistaan, äiti viettää unettomia öitä, äiti väsyy, äti nauraa ja nostaa sinut ylös kaaduttuasi elämän kynnyksiin. Äiti on vaan yksinkertainen superyli-ihminen, jota ei voi olla rakastamatta!"

Hyvästelin vähäksi aikaa oman äitin ja siskon perjantaina, kun ne hyppäsivät Finnairin koneeseen kohti suomea. Itse menen perässä kymmenen päivän päästä! Oli aivan mahtavat kymmenen päivää heidän kanssaan, nähtiin Big Buddha, mentiin sinne cable carilla ja sieltä pienelle veneajelulle pinkkien delfiinien näkemisen toivossa. Mutta eihän niitä nähty, kyseinen laji on kuolemassa sukupuuttoon ja olisi ollut todella onnekas jos olisi ne nähnyt. Käytiin Ocean parkissa huvipuistossa, Äiti ja Anniina kävi lamma saarella polttamassa ihon ja uimassa meressä silläaikaa kun minä keskityin koulutehtäviin. Syötiin muna torttuja ja nautittiin parit irish coffeet. Viimeisenä päivänä käytiin Ozone barissa, jonka terassi on 118. kerroksessa. Nähtiin kumiankka (?) satamassa, jonkinlainen nähtävyys hong kongissa kesäkuun puoliväliin (?) asti. Ajeltiin metroilla, eksyttiinkin parikertaa muttei pahasti. Vaikka olen täällä asunut kohta 4 kuukautta, silti on paikkoja jotka eivät ole minulle tuttuja. 

Loppuaika täällä menee tentteihin lukemisessa, ensimmäinen tentti on tiistaina 14.5, seuraava 18.5 ja viimeinen 21.5. Lukemisen lomassa poikkean vielä hakemassa viimeisiä tuliaisia suomeen ja hyvästelen Hong Kongin. Ikävä tulee tätä kaupunkia sekä muita vaihtareita. Olen saanut todella hyviä kavereita ja ystäviä täältä ja uskon että osa heistä jääkin jollain tapaa vielä elämääni. 

Alla muutama kuva kuluneesta kymmenestä päivästä


Käytiin 3.5 Monkey mountainilla


Vuori jossa oli paljon villejä apinoita
Kellotorni satamassa, idän pikajuna loppui tälle kohtaa aikoinaan


Ocean parkissa pieni välipala
Äiti se sitten innostui, vihdoinkin sai näyttää paikallisille etteivät enää etuile jonossa, siis alhaalla meni "tukkijoki" ja sai ampua vesipysyllä niitä. Mekin kävimme siinä tukkijoessa ja kyllä meitäkin ammuttiin :D


Vauhti oli päätä huimaavaa ocean parkin laitteissa
Panda oli aika söpö. Siinä se vaan hengaili ja söi ruohoaKellotorni iltavalaistuksessa


Big Buddhalla


Maailma on iso ja ihmiset siellä niin pieniäBig buddhan jälkeen lähdettiin pienelle veneajelulle merelle


The Peak 


Viinilasillisella Peakin huipulla

Avenue of stars ja turistit
Tässä on nyt tämä hong kongin kuuluisa kumiankka, hullut kiinalaiset menevät aivan sekaisin tästä. Ja nyt täällä myydään pieniä kumiankkoja jokapaikassa


mutta kuten sanoin oli aivan mahtavaa kun äiti ja anniina näki tämän hong kongin ja sain kokea osan tästä heidän kanssaan. Kiitos kun tulitte! <3
Lopuksi muutama "vapaa-ajan" kuvaMeillä oli aivan unohtumattomat vappubileet täällä, jokaisen piti suunnitella itse oma vappu hattu ylioppilaslakin teemalla, ja paras hattu palkittiin. Onko vaikea arvata kuka voitti? Tietenkin Minä, Elias ja Sanna samanlaisilla omatekemillä Hatuilla!

Vappubileiden jälkeen sain elämäni mahtavimmat synttärit hong kongissa, koko päivä oli mahtava ja illan kruunasi yllätys. Tiesin että mennään syömään illalla porukalla lähtiessämme hallseilta, mukana oli vain muutama ja minulle sanottiin että elä ole surullinen, mutta muut eivät päässet ja tulevat EHKÄ myöhemmin perässä. Matka jatkui metrolla, ja jossakin vaiheessa tiesin paikan mihin olimme menossa, eli siis Mr. Wongille. Siellä saa syödä ja juoda niinpaljon kuin jaksaa ainoastaa 50hkd. Minulta peitettiin silmät kun menimme, ja ensimmäinen ajatus oli että "sielä on kakku jota en nyt saa vielä nähdä"

Kun avasin silmät, siellä istui kaikki mahtavat tyypit, ilmapalloja, serpentiiniä, ruokaa, juomaa ja suklaakakku. Unohtumattomat synttärit. 
Lahjaksi sain paidan, jossa oli onnitteluja minulle ja illan myötä paitaan kertyi niitäkin lisää. Kiitos vielä kaikille mukana olleille, olen sanonut tämän sata ja yksi kertaa mutta kiitän vielä kerran ;)

Seuraava kuva sarja kyseisestä illasta kertoo varmasti fiilikset kyseisestä yllätyksestä
.............Eilen istuttiin satamassa hengailemassa illalla. Ja ymmärrettiin kuinka ikävä meille kaikille tulee kun on aika jättää tämä kaupunki ja hyvästellä kaikki mahtavat ihmiset. 
KUVA KERTOO ENEMMÄN KUIN TUHAT SANAAEi kommentteja:

Lähetä kommentti