keskiviikko 22. toukokuuta 2013

ay070 helsinki

Täällä sitä nyt istutaan. Hong kongin lentokentällä ja odotellaan boardingia. Eilinen oli ikimuistoinen ilta hong kongissa ja se viimeinen. Tämä päivä oli itkun ja ilon sekaisia tunteita kun viimeisen kerran sulki hallsien oven. Bussimatkalla lentokentälle näin viimeiset maisemat. jäähyväisten saattelemana nousin bussiin. <3

Viineyönä oli myös kovin myrsky täällä ollessa. Aamuiset tentitkin oli peruttu kun oli niin tulivat kadut. Pelotti hetken että jos myrsky kestää iltaan, kuinka pääsen lentokentälle?  No täällä sitä istutaan.

Viimeiset dollarit kulutin kenkiin.. kahdet kengät lähikaupasta tarttui vielä mukaan. Matkalaukkujen painorajat meni aika tiukille, mutta onneksi eivät punninneet ylipainavaa käsimatkalaukkua ;)

Odointa täällä lentokentällä istumisessa on se, että ihmiset ympärillä puhuukin suomea??  Mitä se on sitten suomessa? Suomea? 11 tunnin päästä se nähdään. Täällä finnarin portilla olevat kuulutukset on suomeksi? Mitä?!? :D

Elikkäs viimeinen blogi päivitys, joka tapahtuu uskollisella samsung älypuhelimella hong kongin lentokentällä portilla 16. Uskomaton aika takana ja nyt on aika kääntää jälleen yksi sivu. Paljon muistoja ja uskon että aika täällä tulee olemaan aina top 3ssa!!

Hyvästi hong kong ja tervetuloa suomi.

See u soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti