keskiviikko 22. toukokuuta 2013

The final exam DONE & Check-in DONE

ITKUA, ILOA JA SURUA

Nyt olisi enää yksi yö jäljellä Hong Kongissa ja toinen yö menee lentokoneessa, juuri sen kun tein check-in :in Finnairin sivuilla, pakkasin laukut valmiiksi osittain. Kyllä siinä kyyneleet tuli poskille kun ekat tavarat sulloin matkalaukkuun.

 Illalla viimeiset illan vietot parhaiden ihmisten seurassa ja huomenna illalla kohti lentokenttää.

Tänään oli viimein tentti, viimeyönä ei meinannut tulla uni ollenkaan. Mietin tätä päivää, huomisia jäähyväisiä ja sit tunnetta kun saavun Helsinki-Vantaalle aamu kuudelta torstaina (toivottavasti on ajoissa, tänne on luvattu ukkosta, eilinen finskin lento oli myöhässä melkein 2 tuntia! ) ja nään rakkaat ihmiset neljän kuukauden jälkeen. Ja RECON!

Pieni pelko on ollut tässä tuosta stressin ja jännityksen purkautumisesta, ettei vaan tuo sydän heittäisi rytmejä ihan sekaisin ? No, minulla on torstai aamuna semmoinen tukijoukko siellä kentällä odottamassa, että luulen että rytmi palautuu ennalleen kun nään heidät siellä!

Kävin tänään hakemassa ekat rahat jotka koulu palauttaa, pantti student ID kortista (390HKD), ja huomenna saan vielä rahaa lisää kun lähden ajoissa Hallseilta (640HKD) annoin feedbackin koululle ja nyt ei tarvitsekkaan enään koulun sähköpostiakaan avata enään, vannomatta paras ;) Taidan mennä sanomaan pian hyvästit myös computer roomille, josta on tullut viimeaikoina hyvä kaveri :)


Niin sitä tämä tyttö vaan selvisi tästä neljän kuukauden rutistuksesta, sai toivottavasti kaikki tentit läpi, oppi elämään kaukana kotoa, välillä pieniä epätoivon hetkiä, suunnatonta ikävää, suunnatonta iloa, hauskapitoa, uskomattomia ja unohtumattomia ihmisiä. 

En voi muuta sanoa kuin ehdottomasti, jos mahdollisuus tulee, niin VAIHTOO MARS!

Ja nyt on ihan pakko mainita, monet miettii, että ei voi lähteä, koska poikaystävä on suomessa ja blaa blaa blaa, niin nyt voin kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa että MITÄ SITTEN? Ei se sieltä mihinkään katoa!

<3 <3 <3 <3 <3

Elämäni parhaat neljä kuukautta alkaa olla ohi

Mitä seuraavaksi? Kesäopintoja Jamkilla, toistaiseksi ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti