keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Singapore and Bintan Island, here we come!

Lisää fiilistelyä...... ;)

..... jottei elämä lukijoilla käy pitkäksi siellä suomen räntäsateen alla, ajattelin päivittää hieman tuosta tulevasta reissusta. Eli huomenna klo 10.50 HK time nousee Tiger Airwaysin kone kohti Singaporea.

Tähän väliin pieni kuva, kun viime fiilisviestin päivitin olin siis opiskelemassa satamassa viinikurssia, jonka midtermi oli tänään, ja tässä on lopputulos kaksituntisesta opiskelusta.

Kyllä, paikallisilla oli varsin hauskaa kun kyselivät aurinkorasvasta (Mikä aurinkorasva?) ja kellon ajasta (onko se 12-14 muka niin polttavaa?) johon aikaan olin opiskelemassa.
Kyllä, nyt minä ja te tiedätte että Hong Kongin aurinko on petollinen, vaikkei se ihan kirkkaalta taivaalta paistakkaan. Muistakaa siis ystävät rakkaat aurinkorasvan käyttö, ei ollut mukavat yöt kun paita ja lakana raapi selkää. Nyt on jo paljon parempi. :)


Perillä ollaan Singaporessa 14.40 joten lento aika on pitkä, ja ilman mitään ruokaa. Tuo "halpa lento yhtiö" kun olisi perinyt maksun jokaikisestä asiasta jonka olisi halunnut extrana, ruumaan menevistä matkatavaroistakin olisi pitänyt erikseen maksaa, joten turvaudun näin atoopikkona selviämään +30 kostean helle viikon ilman kamalaa rasva varustusta. Nyt on ollut armoton pyykin pesu ja pakkaamisprojekti, koska mukana saa olla vain 10kg tavaraa. No eipä noita kesävaatteita olisi juuri sen enempää täällä mukana ollutkaan

Ollaan tehty "hieno" muistio paikoista joissa halutaan vierailla, maailman korkein maailman pyörä, elefantti ratsastusta, suklaa puffet jne jne. No, katotaan mitkä näistä toteutuu ;) ja minne löydetään.

Muun muassa tämmöisiä vinkkejä ollaan saatu tulevaa matkaa ajatellen. Listailen sitten toteutunutta matkapäiväkirjaa myöhemmin, olen vähän fiiliksissäni nyt lähdössä. 


"Menkää käymään Marina Bay Sandsin katolla, se on se kuuluisin hotelli. Siellä on ns. normi näköalatasanne (observation deck), mutta älkää menkö sinne, koska se maksaa, vaan menkää sen sijaan hotellin katolla olevaan KU DE TA-baariin, sillä sinne meneminen on ilmaista. Sieltä on ihan yhtä hyvät näköalat ja tarvittaessa sieltä voi kävellä myös sinne näköalatasanteen puolelle. Hotellin katolla on myös kuuluisa infinity-uima-allas, mutta sinne pääsee vain hotellin avainkortilla, mutta ainahan voi yrittää :D"

"Universal studio, sentosa saari (perhosia paljon) sinne pääsee cable carilla, marina bay se keskusta alue. "

"Night safari ja animal zoo"


Sitten siis sunnuntaina 21.4 jatkuu matkamme Bintan Islandille jossa löhöämme toivottavasti paistavan auringon alla viisi päivää, sieltä palatessamme olen toivottavasti saanut häivytettä nuo kammottavat rusketusrajat ja saanut rusketusta lisää. :)

"Bintan on saari indonesiassa. Se on Riau-Saarten suurin saari. Bintan sijaitsee Singaporesta noin 48 km kaakkoon. Bintan on merkittävä matkailukohde. Saaren tärkein kaupunki on Tanjung Pinang"


Nyt jatkuu pakkaus ja tiiättekö mitä? Veroilmotukset on kuulemma saapunut, saatankin saada mukavan skype puhelun myöhemmin kun kirjeitäni availlaan. Cant wait! :)

HAUSKAA VIIKONLOPPUA, tasan viiden viikon päästä olen näihin aikoihin hipsimässä kohti Hong Kongin lentokenttää, matkakohteen arvaattekin. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti