maanantai 15. huhtikuuta 2013

Fiilistelyä!

Fiilistelyä satamassa

Olen löytänyt ihan lempipaikan opiskella, 10 minuutin kävelymatkan päässä Hallseilta, satamassa nurmikolla katsellen merta ja ihmisiä. Siis siinä opiskelun lomassa. Nyt kirjoitan tätä blogia siis nurmikolla fiilistellen Hong Kongin ilmaa ja aurinkoa!! Semmoinen keltainen pyöreä joka antaa valoa ja lämpöä, se on taivaalla. Outo valoilmiö sillä vettä on satanut melkein neljä viikkoa. Jospa se sade nyt loppuisi ja aurinko jäis lämmittämään.

Joskus huomaan vaan pysähtyväni katsomaan maisemia ja mielessä on ajatus "Ei voi olla totta, täällä minä vaan istun Hong Kongissa, nurmikolla" Huhhuh. Maisemiin jää koukkuun. Kuvat lisään kunhan pääsen takaisin sisälle ja saan kuvat koneelle puhelimesta. 
Tämä on aika uskomatonta tämä fiilis on hyvä! Kun olisin ymmärtänyt tämän tunteen täällä satamassa aikaisemmin, joka koti-ikävän tullen olisin voinut kävellä tänne ja koti-ikävä olisi unohtunut välittömästi ;)Pieni ihana tuulenvire ja maisemat saa kyllä aivan uudenlaisen motivaation opiskella, parempi vaihtoehto kuin istua kahdeksan neliön kokoisessa huoneessa neljän seinän sisällä. Paikalliset tai ketä lie onkaan, ihmettelevät minua kun täällä istun, ottavat valokuvia ja tervehtivät. Väkisinkin se hymy nousee kasvoille :D 

Evänään viinirypäleitä, vettä, nenäliinoja ja kylmä kahvi. Oon siis ollut vähän flunssainen, Hallseilla on menossa jokin flunssa aalto, mutta itsellä alkaa pikkuhiljaa paranemaan olo. Eli ei hätää, tuskinpa on sitä Bird Fluta ;)

Keskiviikkona olisi viimeinen ryhmäesitys ja viini kurssin Midterm. Sen jälkeen ei olisikaan kun kaksi raporttia ja loppukokeet. Viisi viikkoa aikaa jäljellä Hong Kongissa. Ou nou!! Ennen kotiin lähtöä lupaan käyttää aikani täällä täysillä ja fiilistellen!! <3

Se olisi muuten semmoinen juttu että singaporen reissu koputtaakin jo ovella, torstai aamuna olisi lähtö ja sunnuntaina jatketaan Singaporesta Bintan Saarelle, joka on osa indonesiaan, sinne tarvitsee viisumin ja siellä on kello tunnin vähemmän kuin Singaporessa tai Hong Kongissa eli Suomeen aika ero vain 4h. Bintanilta lennetään takaisin Hong Kongiin 26.4. Reissu päivitystä tulossa siis noin kahden viikon päästä. 

Nyt on aika lähteä etsimään jotain syömistä, taidan poiketa Subwayn kautta ja napata raikkaan patongin, ja ehkä fiilistellä ja syödä senkin ulkona :)


AURINKOISTA VIIKON ALKUA, FIILISTELLÄÄN KAIKKI YHDESSÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti