maanantai 11. maaliskuuta 2013

Lamma island

Käytiin Lammalla Lauantaina 9.3. 

Lamma 

"Autoton saari (13.5 neliö km) puolen tunnin lauttamatkan päässä centralista on kuuluisa äyriäisravintoloistaan. Yung Shue Wanin ja Sok Kwu Wanin kylien välillä kulkee viehättävä kävelyreitti, jonka varrella on temppeleitä, hiekkarantoja ja kauniita maisemia"

Paikka oli oikein viehättävä, se hiljaisuus ja rauhallisuus siellä oli melkein kuin unta. Melua ei tullut mistää, ja kuuli jokaisen oman askeleen äänen. Ihan toista kuin täällä "kotona". Päivä vietettiin siis siellä biitsillä maatessa ja nauttien täysin siemauksin auringosta. Meistäkin taidettiin nauttia sillä jälleen kerran manner-kiinaiset miehet ottivat valokuvia.

Tahdon ehdottomasti mennä tuonne vielä uudestaa, päiväkin oli varsin lämmin ja seura loistavaa, kiitos siitä! :D





Meilläpäin koirat eivät muuten kävelekkään, vaan niitä työnnetään vaikka rattaissa :D


Suunta oli Hung Shing Yeh Beach











Semmoinen päivä, sai vähän bangkokin rusketus lisää tehostusta tuona päivänä. :)
Seuraavaki täytyy lähteä kiertämään Hong Kongin muut saaret. :)


KAHDEKSAS VIIKKO STARTTAA!

Jännästi kun kouluhommia pitäisi tehdä niin alkaa keksimään vaikka minkälaista muuta aktiviteettia. Päätin käyttää international cultural galan kuvia hyödyksi ja askartelin itselleni taidetta seinälle. Kyllä olen aika ylpeä siitä :) Siellä komeilee myös muun muassa Tools ja Markus Maulavirta :p



Kyllä se siitä, "ai mitä artikkeleita miun piti lukea, tää näpertely on vaan nyt paljon hauskempaa"



Kyllä täällä kouluhommia painetaan ahkerasti, ja pöytä on joskus myös sen näköinenkin. Kun työympäristö on siisti niin on mieluisaa työskennellä?




Siinä on minun valtakuntani, kyllä tilaa on ihan niin paljon kuin kuvassa näkyy. Ei asuta ihan niin leveästi kuin siellä kotona suomessa. 


Siinä on lopullinen taideteokseni. 

Loppujen lopuksi olen ollut aika ahkera viime viikolla kouluhommien suhteen. Senpä takia luulen että olen ansainnut mukavan shenzhenin loman lauantaina, shoppailua ja kylpylää. Tänään käytiin hakemassa sinne viisumit, tai lähinnä laitettiin hakemukset eteenpäin. Ottivat passin talteen ja torstaina täytyy käydä noutamassa. Sillä viisumilla pääsen kiinaan nyt sitten kaksi kertaa. Toiset lähtee vaikka Mikkeliin viikonlopuksi, ja toiset kiinaan. Vai miten se meni Laura?

Hauskaa viikon alkua sinne jälleen. :) 
Täällä alkaa huomenna taas kouluviikko
 (ne kaikki hurjat kaksi päivää)

HALEJA! <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti