keskiviikko 13. helmikuuta 2013

good food, better mood

Hyvä ruoka parempi mieli, vai miten se menikään?

Ennenkuin lähdin vaihtoon tänne, minulle sanottiin että "mäkkäri tulee tutuksi, ruoka ei ole siellä hyvää". En usko, en ole koskaan ollut nirso ruuasta. Ja tähän mennessä takana on vain pari "ei niin hyvää" ruokapaikkaa. Ja vain yhden kerran epäonnistunut ruokailu on paikattu tuplajuustolla.

Tänään oli ensimmäinen päivä kun ruoka valinta oli täysin epäonnistunut. Täällä on hyvää ruokaa, ja yleensä aina ne ovat täyttäneet. (poikkeuksena maanantai iltainen pieni ruokapaikka jossa oli nuudelikeittoa ja seassa jotain ruskeita palleroita ja valkosia palleroita. Ei hajuakaan mitä ne oli mutta ei ollut hyvää eikä voinut syödä. Sen jälkeen koukattiin tuplajuustojen kautta kämpille :D )

Tänään lähdettiin Matin kanssa etsimään lounasta, noin kello kolme. Joo aika myöhäinen lounas aika mutta aamupalan jälkeen ihan hyvä aika. Aamu meni muutenkin työhakemuksia täyttäessä. Eilen tuli pieni takapakki kun työpaikka johon olisin todella kovasti halunnut ilmoitti että he eivät ota kesätyöntekijöitä. Yhyy. :( Tänään alkoi siis armoton koneen hakkaus työhakemusten parissa.

Mentiin food courtiin (?) eli se lähi "rasvamonttu" paikka jossa on paljon eri ravintoloita vierekkäin. Tilattiin sieltä "Fried Noodle with Sliced Pork". Yleensä Fried on täällä ollut sellaista joka on käytetty pannulla ja se on yksi lemppari nuudeleista, pehmeää ja aika rasvaista. No ei ollut ihan sitä mitä haluttiin. Nuudelit olivat kivi kovia ja maistuivat sipsille. Ihan kuin ne olisivat olleet raakoja :D Päältä söin vaan salaatin lehdet ja Porkin pienet palaset. Otettiin sairas-sannalle ruuat mukaan ja tuotiin lähetys kämpille. Sanna ruoka valinta onnistui paremmin, ja nuudelit olivat pehmeitä. Sannalla on siis ollut vähän kipeät pari päivää, ja olen toiminut hänen personal sairaanhoitajana. :)


Siinä on fired noodle with sliced pork

Sitten saatiin ajatus että lähdetään hakemaan jostain Sping rollseja ja tullaan piknicille tähän johonkin Hallsien lähelle. Löydettiinkin hyvä paikka ja ne oli vain 4HKD (0,4€) kpl. Otettiin niitä kuusi ja saatiin kastikkeetkin mukaan. JEE nyt tulee maha täyteen. 

Käveltiin Hallsien eteen ja pystytettiin piknic. Vaan ei niin hyvällä menestyksellä. Rullat eivät olleet spring  rollseja nähnytkään vaan jotain muuta. En oikeastaan tiedä mitä ne oli mutta rasvaa niissä oli ja jotain ruskeaa täytettä. Rapeita toki oli mutta ei vastannut odotuksia. 


Sping rolls

Ruoka reissumme kesti lähes kaksi tuntia, ja kämpille tullessani äsken maha kurnii edelleen. Taidan ottaa kupiin hiutaleet ja lähteä tekemään puuroa tuohon commonroomin keittiöön.

Sellainen lounaan metsästys tänäpäivänä. :) Ehkä parempi onni ensi kerralla. Positiivistahan tässä on se ettei tarvia syödä enää samoja annoksia toistamiseen, virheistä oppii.

Toivottavasti siellä suomessa maistuu lihapullat, kaalilaatikko, puolukkahillo, MAKSALAATIKKO, hirvikäristys, perunamuussi, ruisleipä, juusto, maito, kotimehu, makaronilaatikko, suolakurkku..... lista on loputon mitä kaipaan. Kun sitä on tottunut saamaan suomessa tuollaista ruokaa, sitä ei osaa arvostaa ennenkun sitä ei voi saada. Niinhän se menee melkein joka asiassa. Muistakaa siis nauttia nyt siitä mitä teillä on! ;)

Ruokaisaa keskiviikkoa kaikille! Halit! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti